Grill-Dome

Modellen

 

Benjamin

De Grill Dome Benjamin is klein en héél  fijn. Door bekende hoge deksel maakt het mogelijk om op 2 niveaus te koken. Het grillrooster van Ø 36cm biedt genoeg ruimte voor 2 tot 6 personen.

Onze Benjamin, de kleinste telg uit de Grill Dome Familie heeft de zelfde mogelijkheden als zijn grote broers maar dan compacter. Hij voelt zich thuis op ieder  balkon, past in elke binnentuin en versiert menig terras maar hij steelt ook de show in  een professionele keuken, gewoon op het aanrecht. Direct of Indirect koken, taart en brood, kip of entrecote; het kan allemaal. De temperatuur is perfect te beheersen voor een optimaal kookresultaat.  Één keer vullen met houtskool en hij blijft minstens 8 uur warm*. Ook de Benjamin is uitgerust met de RVS veer .
Wij adviseren gebruik te maken van het startpakket zodat alle mogelijkheden benut kunnen worden.

Lekker makkelijk: De Grill Dome Benjamin wordt kant en klaar bij u geleverd!

Family

De Grill Dome Family is ons meest gebruikte model. Met een grillrooster van Ø 46cm en de mogelijkheid om op 3 niveaus te koken,  kan hij iedere uitdaging aan. Je vindt hem zowel bij hobbykoks als restaurants.

Onze Family man, de middelste telg uit de Grill Dome family is bijzonder veelzijdig. Vanwege zijn afmetingen en mogelijkheden is dit de meest gebruikte Grill Dome. Het grilloppervlak is groot genoeg om je hele familie of vrienden  te verrassen met culinaire hoogstandjes. Dankzij de RVS veer is de Family eenvoudig met één hand te openen. De hoge deksel zorgt voor een optimale luchtcirculatie, zodat de gerechten gelijkmatig worden verhit.  Wij adviseren gebruik te maken van het startpakket zodat alle mogelijkheden benut kunnen worden.

Lekker makkelijk: De Grill Dome Family wordt kant en klaar bij u geleverd!

Professional

De Grill Dome Professional is van een ongekende klasse. 130 kg keramiek zorgt voor een ongelooflijk goed kookresultaat. De temperatuur beheersing is subliem en de enorme massa zorgt voor een heerlijk gelijkmatig en vooral sappig resultaat. Met een grilloppervlak van Ø 56cm is hij zeer geschikt voor grote gezelschappen.

De grootste telg uit de Grill Dome familie is een klasse apart. De warmte isolatie is maximaal dankzij de 130 kg keramiek. Daardoor is de Professional extreem goed te reguleren. Hij brandt minstens 15 uur *op één portie houtskool. Iedereen kan koken als een professional. De RVS veer zorgt ervoor dat de deksel , ondanks het gewicht, toch licht te bedienen is. Dankzij het robuuste onderstel staat hij zeer stevig en kan toch makkelijk verreden worden. De Professional doet in alle opzichten zijn naam eer aan. De absolute topper.
Wij adviseren gebruik te maken van het startpakket zodat alle mogelijkheden benut kunnen worden.

Lekker makkelijk: De Grill Dome Professional wordt kant en klaar bij u geleverd!


*afhankelijk van het aantal keren dat het deksel wordt geopend.

Powered by Lightspeed